WERKWIJZE

Het proces: luisteren, kijken, spelen, uitwerken

“Ieder mens is uniek. Het is aan mij om jouw unieke smaak en stijl te vertalen naar je eigen unieke interieur. De plek waar jij je straks thuis voelt.”

Mijn werkwijze is een creatief proces waarbij jij vanaf het eerste moment nauw betrokken bent. Ik kan niets leukers bedenken dan het ontwerpen van een interieur from scratch en jou daarbij alle zorgen uit handen te nemen. Of je nu kiest voor het Turn-key Interieurontwerp of alleen gebruik wilt maken van een handig online consult; onze eerste kennismaking vormt de basis voor de rest.

Het begint met de vraag: waar kan ik jou mee helpen?
Hieronder vind je mijn werkwijzen. Keuze uit 5 plannen.

PLAN 1

Turn-key
interieurontwerp en
–realisatie

GEAFFINEERD TOT IN DE PUNTJES

Je droomhuis laten realiseren en je echt helemaal nergens druk om hoeven maken… Turn-key interieurontwerp en –realisatie is een schitterend cadeau voor jezelf. Terwijl ik pas, meet, ontwerp en met voorbeelden kom, geniet jij van de luxe dat je straks in een warm, stijlvol interieur en uniek interieur thuiskomt, waar je zelf niets aan hebt hoeven doen! Jij blijft natuurlijk nauw betrokken en de uitdaging is aan mij om jouw verwachtingen te overtreffen.

Je ontvangt een offerte op maat.

PLAN 2

Compleet
interieurontwerp

HET GROTE GELUK VAN EEN STIJLRECEPT

Je woonkamer is toe aan een make-over of de woonkeuken wordt verbouwd? Ik help je graag om daar een warm en stijlvol interieurontwerp voor te maken. Tijdens de intake worden jouw wensen en ideeën duidelijk en vorm ik me een beeld van jouw persoonlijke smaak en stijl. Ik vat ons gesprek samen en je ontvangt van mij een offerte op maat.

INTERIOR
DESIGN
STYLING

 

PLAN 3

Basic
Interieurontwerp

EEN VEILIGE THUISHAVEN, EEN LUST VOOR HET OOG

Basic interieurontwerp is een interieuradvies voor één ruimte voor een vaste prijs. Het basis interieuradvies en –ontwerp begint natuurlijk met persoonlijke kennismaking, bij voorkeur bij jou thuis.

Basic Interieurontwerp van een ruimte naar keuze 795,- excl. btw en reiskosten

PLAN 4

Een inspiratie- en
adviesgesprek

OM ZELF AAN DE SLAG TE GAAN

Soms heb je gewoon een zetje nodig of wil je over je ideeën sparren zodat je vol zelfvertrouwen zelf met je interieur aan de slag kunt gaan. Ik kom 2 uur bij je op bezoek en om te luisteren, rond te kijken, sfeer te proeven en mijn creativiteit haar werk te laten doen. Na afloop ontvang je een recap document.

€395,- excl. btw en reiskosten

PLAN 5

Online
interieuradvies

GEEN TIJD TE VERLIEZEN:

Persoonlijk interieur advies zonder dat ik bij je over de vloer ben geweest, werkt dat? Ja zeker! Ik kan jouw vragen beantwoorden en geef advies op maat. Je maakt zelf aantekeningen.

90 minuten – 195,- excl. btw

VERRASSEND ECLECTISCH UITDAGEND PERSOONLIJK

Ervaringen

“Barbara kijkt mee naar de omgeving, de ruimte in en om het huis. Wat ons aanspreekt is dat de kleurkeuzes erg onze smaak zijn. En de ideeën over de indeling van de ruimtes zijn ook verrassend leuk.” Robin en Mariëlle de Vaan - Schijndel
“Wij kennen Barbara al van twee huizen geleden, waarbij ze ons heeft voorzien van interieur advies. In die tijd een mini-make over met een lik verf hier, een wandmeubel daar en een aantal nieuwe meubelstukken. Maar toen stond er ineens in juni 2017 wéér een verhuizing op de planning. Niet zomaar eentje, dit was hét huis, the real deal, ons eindstation. Dus het moest perfect worden. Wij hadden zelf een hoop ideeën, maar we bleken helaas niet over alles op dezelfde lijn te liggen. Het werd al snel duidelijk, we hebben iemand nodig die met ons meedenkt. Barbara kwam als eerste in ons op en dat bleek een gouden greep!

Lees verder bij de impressie pagina, project jaren ’30 villa  Jefrem en Sabrina Schapendonk

“Vanaf het eerste gesprek wisten we dat Barbara degene was die ons zou kunnen helpen. We hebben niet eens verder gekeken, het voelde gelijk goed. Ze heeft ons geholpen met het interieur van de woonkamer, de oplevering en styling. Alsmede het instrueren van de aannemer en meubelmaker. Nog steeds als we ’s avonds op de bank zitten, zeggen we tegen elkaar: wat hebben we toch een prachtig huis. Hetzelfde zegt ook iedereen die voor het eerst (en vaak nog een tweede en derde keer) onze woonkamer binnenkomt. Wat heel fijn is dat Barbara zo goed onze globale wensen heeft weten te vertalen, rekening houdend met budget en planning. Ik zou Barbara van harte aanbevelen voor welke verandering in je huis of bedrijf ook!” Susan Veldkamp - Huizen
Vorige
Volgende

GRATIS INTERIEUR SKYPE SPREEKUUR

“Het liefst zou ik iedereen even willen adviseren, maar ik ben vaak op locatie aan het werk of onderweg. Daarom is er het Gratis Interieur Skype Spreekuur.”

Je zit met een brandende vraag over je interieur en wil mijn advies. Je wil je kamer toch weer anders indelen maar twijfelt of dat wel een goed idee is. Voordat je alles op zijn kop zet wil je met mij overleggen…Voor dit soort vragen heb ik het online spreekuur in het leven geroepen.

Hoe werkt het Gratis Skype Spreekuur?

Op woensdag en vrijdagmiddag ben ik via Skype beschikbaar van 11:00 uur tot 12:30 uur. Je kunt mij vinden door op onderstaande button te klikken. Je ziet dan vanzelf of ik bezig ben of niet. Bereid je vragen zo goed mogelijk voor want in dit gratis spreekuur wil ik zoveel mogelijk mensen helpen, dus je krijgt van mij 10 tot 15 minuten.