ECLECTISCH,
SPANNEND EN
TOCH HARMONIEUS

Je wil natuurlijk niet in een showroom wonen. Daarom krijgen woonaccessoires met emotionele waarde, souvenirs, kunst en antiek een eigen plaats door ze te combineren met alle nieuwe elementen die worden ingebracht. Ik zie onverwachte combinaties en haal jou daarmee graag uit je comfortzone. Het resultaat is een verrassend, uitdagend, harmonieus en persoonlijk interieur waarin je tóch jezelf herkent.

Proef hier de sfeer van mijn stijl en projecten

Dit is een jaren ‘30 villa in Waalwijk

Een sfeervol familiehuis waar ik tot in de kleinste details betrokken ben geweest. Deze villa gelegen aan een prachtige laan kreeg een totale make-over van souterrain tot poolhouse. Kenmerken: Sfeervol, luxe, vleugje vintage en verrassende accenten.

VERRASSEND
ECLECTISCH
UITDAGEND
PERSOONLIJK

Nieuwbouwwoning Almere

Een woning met veel ruimtelijkheid door de hoge plafonds. Aan de buitenzijde heeft het pand iets weg van een pakhuis. Het loftgevoel heb ik binnen doorgetrokken door het gebruik van een gietvloer een strak kookeiland en de basis in ton sur ton tinten van Farrow & Ball.

Jaren '30 woning Amersfoort

Een woning van een vriendin inrichten..graag! Het interieur van Anja haar huis kwam vaak ter sprake. Daarop heb ik op een gegeven moment gezegd: ‘Dan gaan we het in een keer goed aanpakken met een goed interieurontwerp compleet met moodboards en kleurenschema’s. Mijn voorstel was om meer rust en zachte overgangen in het huis te brengen. Samen hebben we alles uitgekozen: de kleuren, stoffen, meubels, verlichting en accessoires. Daar hebben we veel plezier aan beleefd. Anja heeft een goed gevoel voor interieur en we vullen elkaar perfect aan.

Stadsvilla Tilburg

Sfeervolle moderne stadsvilla in Tilburg