Jaren ‘30 villa in Waalwijk

Dit is een jaren ‘30 villa in Waalwijk

“Ik hou van mooie sferen, natuurlijke stoffen en materialen zoals linnen, katoen en wol. Textuur, kleur en zelfs geur zijn belangrijk om tot de beste combinaties te komen.”

 

Ervaring

“Wij kennen Barbara al van twee huizen geleden, waarbij ze ons heeft voorzien van interieur advies. In juni 2017 stond er wéér een verhuizing op de planning. Dit was hét huis, the real deal. Dus het moest perfect worden. Wij hadden zelf een hoop ideeën, maar we bleken helaas niet over alles op dezelfde lijn te liggen. Barbara kwam als eerste in ons op en dat bleek een gouden greep! Niet alleen kon zij met ons meedenken, zij gaf de doorslag op momenten dat wij twijfelden over bepaalde dingen en kwam met ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen. Met een top bouwteam hebben we zorgvuldig al onze plannen uitgewerkt, waarbij Barbara onze grootste zorgen uit handen nam.
Het huis was en is een droom die uitgekomen is. We wonen hier nu ruim anderhalf jaar en er is werkelijk niets wat we achteraf anders hadden willen doen. De sfeer die het huis van buiten en binnen uitstraalt is blijkbaar dermate bijzonder, dat er al meer dan eens vreemden hebben aangebeld met het verzoek hen te contacteren, mochten we het willen verkopen.
Tevens hebben we vrienden en kennissen al in contact kunnen brengen met haar.
We zijn niet bang dat zij ons huis gaat copy-pasten, integendeel. Barbara kijkt echt naar jouw behoefte en dat verschilt per persoon, per huis. En tja tenslotte is ons huis toch het aller allermooist”.

Jefrem en Sabrina Schapendonk

 

Exclusief maatwerk

Iedere ruimte van de woning, van zolder tot souterrain, is ingericht met exclusief maatwerk van Ecker Interieur.

 

Jaren ‘30 villa in Waalwijk

Je huis moet voelen als een tweede huid. Je zit lekker in je vel, als je je ‘thuis’ voelt. Daarom staan jouw wensen centraal. Ik houd tijdens het ontwerpen niet alleen rekening met de smaak en persoonlijkheid van de bewoners maar ook met de architectuur van het huis en de directe omgeving. Een holistische kijk op de vormgeving van je interieur.